Ook voor bedrijven en organisaties bieden wij cursussen aan. Zo verzorgd de vereniging bij een aantal bedrijven en verenigingen in Heerde en omgeving de EHBO- en reanimatie/AED lessen.

Vanuit de overheid is het verplicht om als bedrijf BHV-ers in dienst te hebben, dit zal ongetwijfeld ook bij uw bedrijf het geval zijn. Buiten deze BHV-ers is het voor een bedrijf ook wenselijk om EHBO-ers in dienst te hebben. De medewerkers met een EHBO-diploma hebben net wat meer inzicht hoe ze moeten bij slachtoffers dan iemand met alleen een BHV opleiding. Iemand met een BHV opleiding krijgt van alles een heel klein beetje en de EHBO-er heeft ook een stukje meer kennis van medisch handelen.

Als EHBO-vereniging willen wij u in de gelegenheid stellen om onze kennis met u te delen. Omdat wij een vereniging zijn, kunnen wij de cursussen tegen goede prijzen aanbieden. Alle cursussen kunnen bij u op het bedrijf aangeboden worden. Wanneer u voor een EHBO-cursus of een reanimatie/AED-cursus kiest, dan zorgen wij ook voor alle benodigde materialen en de herhalingslessen. Tevens zijn de mensen die hieraan deelnemen, automatisch lid van onze vereniging.