Jaarlijks worden herhalingslessen EHBO georganiseerd. Leden hoeven zich hiervoor niet in te schrijven, maar krijgen automatisch een uitnodiging per e-mail. Als u al wel beschikt over een geldig EHBO diploma, maar nog geen lid bent van de EHBO-vereniging Heerde en dit wel wilt worden, kunt u zich inschrijven via het inschrijfformulier.

Cursustijden
De  cursustijden zijn van 19.30 – 22.00 uur.

Groep 1,2,4,5 en 6 (Heerde)

Groep 3 (Wapenveld)

• les 1: dinsdag 15 oktober 2019
  • les 2: dinsdag 12 november 2019
  • les 3: dinsdag 10 december 2019
  • les 4 (reanimatie): dinsdag 11 februari 2020

U ontvangt een persoonlijke uitnodiging waarin u kunt zien in welke groep u bent ingedeeld.

Groep 1,2,4,5 en 6 (Heerde)

• locatie les 1, 2 en 3: het dorpshuis (gebouw de Heerd), van Meurslaan 3 in Heerde.
  • locatie les r (reanimatie) : Borchgraverweg 9-1 (in de verbouwde schuur : het Middelpunt) in Heerde.

Groep 3 (Wapenveld)

• Locatie:  les 1 t/m  3 en 4 (r) : Jan Ligthartschool in Wapenveld.

Lesinhoud:

Les 1  Algemeen (voorkom meer slachtoffers, emotionele reacties, zorgen voor professionele hulp, verplaatsen slachtoffer, besmetting). Uitgelicht:  open botbreuk, onwel wording

Les 2 Levensbedreigende letsels en ziekten, mogelijk wervelletsel. Uitgelicht: diabetes, epilepsie, slagaderlijke bloeding

Les 3 Overige letsels en ziekten. Uitgelicht: oogletsels, heupfractuur, hoofdwond

Oranje Kruisboek
De herhalingslessen zullen worden gegeven aan de hand van de 27e druk van het Oranje Kruisboekje.